Wand- en plafondsystemen

Mooi afgewerkte plafonds en wanden maken een ruimte pas echt af! Wij installeren systeemplafonds, systeemwanden en metal studs.

Systeemplafonds
Een mooi systeemplafond heeft veel invloed op de uitstraling van uw interieur . Kabels, leidingen e.d. worden er mooi mee weggewerkt. Voor vrijwel alle wensen en ruimtes hebben wij het geschikte systeemplafond. Uiteraard voldoen onze systeemplafonds aan de Europese normen en zijn dan ook grondig getest op brandwerendheid, geluidswerend, duurzaamheid en vochtbestendigheid.

Wij leveren plug and play LED verlichting voor het systeemplafond. Ook voor spots en downlighters kunt u bij ons terecht.

Systeemwanden
Wij beschikken over verschillende systeemwanden, zoals metalstud, voorzet- en luxe wanden. Met de keuze uit een breed scala materialen, kleuren en mogelijkheden is er veel ruimte voor uw eigen creativiteit.

Metalstudwanden zijn gelijkwaardige alternatieven voor lichte, niet dragende binnenwanden van massief metselwerk. De wanden bestaan uit een licht verzinkt stalen geraamte
waarop aan beide zijden gipskartonplaten worden bevestigd d.m.v. snelbouwschroeven.
Een luxe wand is een verplaatsbare variant van de metalstudwand. Deze wand biedt een ruime keuze in kant- en klare beplating en is verkrijgbaar in diverse dessins.

Deur- en glaselementen zijn eenvoudig in te passen. Bekabeling en leidingsystemen kunnen door de ruime perforatie in de profielen geleid worden.

Wij verzorgen hierbij zowel de montage als de afwerking voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Door verlagingen, scheidingswanden, kleuraccenten en inbouwverlichting aan te brengen kunnen verrassende effecten gecreëerd worden en krijgt uw ruimte een geheel nieuwe uitstraling.

Geen project is ons te klein of te groot, elk project wordt met dezelfde zorg behandeld.