Luchttechniek

Een gezonde microklimaat met voldoende schone lucht is belangrijk in zowel woon- als werkomgeving. Uit onderzoek is aangetoond dat er een relatie is tussen een slecht binnenklimaat en hogere zorgkosten. Vocht en schimmel zijn ongemerkt vaak de reden voor gezondheidsklachten . Met een ongezonde luchtkwaliteit door slechte ventilatie en achterstallig onderhoud is men vaker en langer ziek.

Hilverink Projectafbouw voor advies en installatie met maar één doel: een probleemloos, behaaglijk en gezond binnenklimaat voor onze opdrachtgevers. Hierbij zoeken we altijd naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie, zowel technisch als esthetisch verantwoord,  met de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs.

In ruim 30 jaar is Hilverink Projectafbouw uitgegroeid tot een belangrijke specialist in luchtkanalen. Wij monteren alleen de luchtkanalen en bijbehorende appendages, van eenvoudig tot complete luchttechnische systemen conform luchtdichtheidsklasse C. Met onze jarenlange ervaring staan we borg voor betrouwbare en bedrijfszekere installaties.